Dagarna springer iväg

Trodde jag bloggade rätt regelbundet så går jag in här och ser att det är 6 dgr sen senaste inlägget!! ehh oj.
Aja snart e plugget slut. Har två uppgifter kvar och ett prov! Yey. Så himla skönt! Sen i slutet av mars börjar introduktions utbildningen sen får jag se när jag får börja jobba. Om jag får hoppa in när någon e sjuk i början och sen börjar min tjänst som är ett sommarvikriat först i maj.

Har lite roliga saker planerade den närmaste tiden vilket jag ser fram emot. Hoppas allt får vägen bara.

Nu ska jag snart hämta lill fisen. Tjingeling!

Jippie Jaaaaaaaaa

Jag fick jobbet!! Jag är så otroligt glad!! Sjukt glad!
Nu väntar jag på svar om när jag ska påbörja introduktionen. Sen kommer jag nog hoppa in extra i början sen i maj påbörjar jag sommartjänst heltid. Efter det i september är det en receptionist som ska ha bebis så då tar jag över för henne. Sen om jag sköter mig och trivs skulle jag gissa på att jag får tillsvidare tjänst. Men dett är ju långt in i famtiden.

Så himla skönt att slippa oroa sig för pengar och jobb från och med maj! Herregud jag är fan gråtfärdig över det. Efter 1år med mammapenning på lägsta nivå och 1 år med studiebidrag så ska det bli enormt skönt att slippa oroa sig! Herregud vad underbart!!

Detta var min första arbetsintervju på massa massa år och jag fick jobbet! Jag kan inte förklara hur glad jag är.

Nu ska jag trippa iväg på mina rosa moln och plugga så jag kan fira i helgen om nu inte bihåleinflammationen sätter stopp för det!

Tiiiisdag!

Jusst nu njuter jag av en kopp kaffe... alldeles lugnt och skönt runt mig. Emmie är på dagis!! yey. Hon var så lycklig imorse när hon märkte att hon skulle iväg. Hon trivs så himla bra på dagis! Och när hon kommer hem kommer hon vara alldeles färdig lekt. Perfekt!

Mina planer för dagen är: NJUTA av stillheten!
Är fortfarande inte helt frisk så ingen träning.
Ska plugga lite. Titta på oscars galan. Äta gröt till lunch.

Intressant dag eller hur.

Nej om jag ska sluta tråka ut er och återgå till min kaffe istället.
Jag tävlar hos alltforforaldrar.se/theans om ett valfritt plagg från Plastisock´s senaste kollektion. Tävla här du också!

RSS 2.0