MVG igen!!

Helt otorligt! Jag gjorde Engelsk Affärskommunikations provet idag på morgonen. Trodde helt seriöst att det gick åt helvete för det var svårt. Och jag ändrade mig hundra gånger.
Men så fick jag 59/63 rätt!! Helt fucking amazing! Är såå glad!
Så fick jag slutbetyg på kursen som vart MVG! Jag är så sjukt glad för det!
Med dessa betyg som jag skrapat ihop hittills på alla kurser borde jag fan få ett jobb sen! Jag hoppas det iallfall!

Fan vad glad jag är. Har också börjat på en tavla idag min första på hundra år. Hoppas den blir bra. Jag är så jävla hård mot mig själv när det kommer till måleriet därför jag inte målat på länge. Men nu behövde jag en tavla till min asschyssta ram jag köpte för bra länge sen. Så nu hoppas jag att jag blir nöjd annars får jag göra om.

Resultat kommer senare.

Kommentarer
Postat av: Nina

haha ja kan spackla. det är det ja gör mest nu :P är ju riktigt skoj å spacklet ser så mysigt ut Smen gud har ju helt å hållet glömt järnet iaf. haha. va bra det går? suck! snacka om bra minne :Pva gör ni? har du mkt i plugg nu? är det pyntat å klart hos dig nu? kramis

2010-12-10 @ 10:18:46
URL: http://deliciously.se/
Postat av: Nina

pga att sajkobitchen e dum i huvudet där på ams så är min sjukskrivning åt fanders. så ja måste lämna in den igen och han måste göra om hela. eftersom han skrev praktikplats då ja hade en igår. å så tar hon bort mig från den. å då måste han skriva om så att det blir rätt. ja va tvungen å sjukanmäla mig igen igår til fk som arbetslös. för annars blir det fel för d. fan tur att ja varit i "systemet" förut så ja vet va ja skulle göra. men så jäkla mkt extra jobb för ingenting.dessutom så ringde hon jonas idag å börja förhöra honom. å så mailar hon mig å frågar om ja varit borta länge. då hon redan fått infon i första mailet. asså ja e så sur lillemor. ja ska anmäla det där jäkla aset. någe måste göras.. orkar inte med henne längre.

2011-02-15 @ 21:50:01
URL: http://deliciously.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0