Sista minuten klapp?

Har du ingen aning om vad du ska ge i julklapp?
Med denna gåva kan du vara slapp.

En tidning till var och en.
kanske mamma eller bara en vän?

På tidningskungen.se hittar du en till var skalle,
och du kan beställa ända fram till början på Kalle!!

Så kika in på tidningskungens hemsida
Så slipper du julklappskval lida!

Kommentarer
Postat av: Nina

söt du är :D

fanns i vit här med :http://www.shoppinggatan.se/inredning/skalar_fat/vispskal_vit_611331/visahåller på å letar :Dmen då kommer ni den 8e?

2010-12-28 @ 19:35:23
URL: http://deliciously.se
Postat av: sara

Hoppas att du har fått en bra start på det nya året =)

2011-01-02 @ 02:19:27
URL: http://missmantyniemi.blogg.se/
Postat av: Nina

hahah stackars dig å naglarna :P är en vane sak vet du. plus att ja gör dem aldrig så långa för dem växer som ogräs ändå. men ja e van som sagt. tror ja haft dessa i tio år snar :Pvet du vad ja gick å kolla på tv:n för att se vad det va för nån tv. men tydligen är det en ledtv men den har en lcd skärm fortfarande. inte för att ja har koll ändå. vi fick en jävla tv. så sjukt! men vi har ingen antenn till sovrummet. bra va? =) får se hur vi löser det. är så sjukt i den här kåken. inga kontakter va ju jordade. så dem har vi bytt ut. å det är kanske två kontakter per rum. vilket är sjukt lite för den ytan. tex så kan vi inte ens koppla in våra sänglampor - för det finns inga uttag där? sajko? men vi ska dra några extra. suck..hahah ja å johan brukar säga att vi inte ska köpa. så köper ja någe ändå. denna gång så tänkte ja nej nu köper ja inget för vi sa verkligen att vi inte skulle köpa någe då vi har så mkt annat vi måste köpa. så köpte han filten för över 1000 kr. men fan va bra den är. sitter med den nu. klockren. å ja uppskattar klappen en massa kan ja ju säga. omtänksamt å någe som ja inte bett om utan han tänkte ut någe själv. det är avancerat. ;)va å klippte mig idag. så jäkla ledsen, asså dem är så dumma ibland. ja hajjar inte. om man ber om samma frisyr man har fast kortare. hur kommer man då ut med en helt annan frisyr å ännu kortare än va man visa? så jäkla besviken kan ja ju säga. där fick ja för att ja tyckte att ja va så duktig å klippte mig på samma gång som theo.. för å spara tid å slippa att åka iväg på fre. helt otroligt..hoppas du blir nöjd med din hårfärg nu.. =) jätte skoj att ni kommer på lör! kramis

2011-01-05 @ 22:39:32
URL: http://deliciously.se
Postat av: Nina

jag är ju hemma om dagarna så ja kan ses typ när som.. bara hojta till :D lunch nånstans? leka nånstans? =)krams

2011-01-11 @ 13:25:44
URL: http://deliciously.se
Postat av: Dorothea - Ett nästintill trillingliv

TACK för din rara kommentar! Och Åh, vad roligt med twinnies.

Kanske någon sån där body man trycker själv -jag fick av syrran till n&j på den ena stod det "luktar det bajs?" och på den andra "vi är oskyldiga" Haha.

Sen fick de även en varsin t-shirt när de vart större av en läsare i bloggen på jolies stod det "i love my twin brother" och på noahs "i love my twin sister"Du kanske kan komma på nått eget roligt tryck -men det är ju iaf kul. Blir lite mer personligt :)

simplycolors.se kika där annars :)

2011-01-14 @ 12:22:02
URL: http://www.alltforforaldrar.se/theans

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0