Monday morning

Det där med skönhetssömn vet jag nu stämmer. Alltid trott det är något man bara säger. Men helskotta vad icke snygg jag var imorse när jag klev upp ur min koma.
Emmie har vaknat 3,4,5,6, halv 7, sen var jag tvungen att gå upp 7.40 för att ta henne till dagis.

Vad hade då sambon gjort under morgonen? Jo jag tvingade upp honom vid 6 då tyckte jag det var hans tur att ta henne. Han släpa sig upp gjorde välling gav henne vällingen sen gick o la sig igen. Efter 10-15 min gråter hon igen. Då reser han sig inte så jag får gå upp igen!
Då står hon upp i sängen så jag tar henne till vår säng. Hon visar inga tecken på att somna om så vid 6,30 säger jag åt johan att gå upp med henne så jag åtminstone får sova ca 45min till eftersom jag har en stor inlämningsuppgift idag igen!

Han går upp, jag vaknar efter ett tag av att Emmie klättrar på mig. J bär bort henne, jag somnar om, vaknar en liten stund senare av att hon skriker. Vad är det frågar jag, inte vet jag säger j. Han bär upp henne och hon tystnar. vid 7,30 vaknar jag igen av att hon skriker, då ligger hon på golvet i protest och skriker. Varför? jo för det J gjorde när han klev upp var att sätta sig framför nyhetsmorgon!

Han klädde inte på henne, gav henne ingen smörgås, gav henne ingen uppmärskamhet. Satte inte på tecknat. INGET!
Han tog inte hand om disk, städ, plock tvätt eller något. Så utöver att jag är riktigt svintrött och behöver plugga massor med mosig hjärna ska jag också styra upp middag, städ, disk, tvätt mm.

Och han undrar varför man är trött och konstant sur! FY FAN!

Nu fick ni en liten insikt i min äkta vardag hur äkta och värdelös den än är. JAg orkar inte låtsas om som allt är rosenskimrande längre. Eller ja det har jag väll aldrig gjort?

Ne nu har jag inte tid att sitta här längre. See ya later.

Kommentarer
Postat av: Nina

ja läste din kommentar på face så ja förstod att det iinte va en skoj natt å morgon.. men att det va sådär illa hade ja nog inte kunnat föreställa mig. :(vill du ha en paus kan du komma hit. men theo har feber, tror dock inte d e smittbart då ja tror att det dem jävla tänderna igen. han är nämligen helt frikst förutom febern.. å han dregglar som fanken.ja började ju skolan. å skulle fixat första uppgiften som ska in på mån. men jaa som d e nu så kommer ja inte ens få in den. muntert. hur gick det med din uppgift idag? lyckades du få in den? =(bara ringa om du behöver prata av dig.. kramis

2011-01-24 @ 19:47:44
URL: http://deliciously.se
Postat av: Dorothea - Ett nästintill trillingliv

HAHA vad rolig du är- Du är säkert så fin så :)

TACK för dina rara ord i bloggen här om veckan också. Orkade inte svara på kommentarerna då men det värmer alltid! Som du kanske läst så slutade ju allt tack och lov iaf bra. Stor kram på dig

2011-01-24 @ 20:05:20
URL: http://www.alltforforaldrar.se/theans

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0