Blandade känslor.

Nu har det gått en vecka sen Emmie var på dagis. Torsdag förra veckan fick hon o Rebecca vara hemma då jag o J spytt. Om det var vinterkräksjukan ville vi ju inte att dom skulle smitta vidare. Sen i söndags kväll vart emmie sjuk. Feber, snorig som attan och hostar. Spyr gör hon också oftast på kvällen efter vällingen pga slembildningen. Var till läkaren i tisdags men det var som vanligt, virus!
Fick iallfall hostmedicin till henne. Så idag hämtade jag ut den då hostan blivit för mycket. Tycker så synd om henne.
Självklart om dagarna är hon extremt grinig och busig så jag är helt slutkörd, nätter med hosta, grinig och över energisk unge om dagarna. FAN vad jobbigt det är.
Nu ber jag verkligen till gudarna att host medicinen ska hjälpa så hon kan gå imorgon så jag får drick 1 kopp kaffe i lugn och ro den här veckan.

Här är iallfall bilder på emmies kök hon fick i julklapp av farmor o farfar. Igår skruvade jag upp krokar o fixa lite. Ska fixa mer men d blir när jag bestämt hur emmies rum ska se ut.
Måste kika på nätet o hitta inspiration.Det vart väll inte helt snyggt men ganska funkionabelt för nu.

Jusste glömt visa på bloggen vad jag fixat i lägenheten. Här är bilder på toaletten och hallen som jag fixat.


Hallen där det tidigare var en gräslig tapet i lite vit ton som var sliten o dann. Var också en ful hatthylla där tidigare.


Toaletten där det tidigare var vitt och slitet. Det var också en ful spegel med plast hylla till. Skitfult. Så jag har bytt ut spegeln, målat och satt upp hyllor, krokar mm.

Har fått blodad tand på detta med renovering, fix nu. Så det ska bli riktigt kul att göra emmies rum när jag väl kommer på hur jag vill ha det.

Kommentarer
Postat av: Nina

ja håller tummarna att du får din sömn i natt å att du får den där koppen kaffe själv imorrn! kramarvart ju kanon med emmies kök. sådär ska ja göra med theo med. tanken är så iaf. sååå fort ja vet vart den ska vara bara. spisen alltså :P men det är perfekt istället för å ha skiten överallt. ska även fixa hylla så att han kan ha all mat där.. =)hah visst va förresten bilden hysterisk.. å vi va nyktra. förstå dem andra :Pmassa kramar gumman!ps) ring om ja ska bjuda på kaffe imorrn!

2011-01-20 @ 21:11:42
URL: http://deliciously.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0