Tiden räcker inte till

Med sjukt barn är det inte många lediga stunder till att plugga så nu får jag sitta kvällstid igen och plugga. Inte kul alls. Vill ju bara ta det lugnt och göra roligare saker. Men snart är skolan över.

Men då är det jobb som gäller. Håller alla tummar och tår att jag ska få jobb bara.

Emmie mår bättre nu. Har varit pigg och glad hela dagen. Så det är skönt även om hon river hela huset många gånger om =)

Nu ska jag nog hoppa i säng. Kan inte koncentrera mig på plugg längre.
Ha en bra helg alla.

Beställning!

Yey lade in en beställning ikväll på lite vårkläder åt lillfisen! Såå fina saker. Nästan allt på rea. Happy mama!Lila vårmössa, Leggins dom ser ut som dom gula men är lila. Från Mini Rodini.


Underbar klänning med rådjur från Ej Sikke Lej.


Läcker body från Kid Kid.


Älskade MOLO! Love it. Den med kolibrin är från vår kollektionen. Vart kär!

Åh vad fin Emmie kommer bli (ännu finare än hon e såklart :) )


Äntligen är dagen till ända.

Har varit en rätt kass dag från början till slut. Varit konstant trött o seg. Lyckades bli klar vid 22 snåret med uppgiften. Har inte hunnit träna som beräknat. Får hoppas jag får sova inatt så jag orkar träna imorgon.

Vill också avslöja att jag börjat med LCHF. Tror dom flesta vet ungefär var detta är nu för tiden så jag orkar inte gå in på det nu. Började i fredags men hade återfall i lördags men sen dess har jag kört hårt. Riktigt smarrig mat. Men det börjar bli svårt att hålla sockersuget i schack.
Jag håller tummarna att jag lyckas hålla mig.

Nu ska jag försöka sova med en hostig bebis. Krameli kram

Monday morning

Det där med skönhetssömn vet jag nu stämmer. Alltid trott det är något man bara säger. Men helskotta vad icke snygg jag var imorse när jag klev upp ur min koma.
Emmie har vaknat 3,4,5,6, halv 7, sen var jag tvungen att gå upp 7.40 för att ta henne till dagis.

Vad hade då sambon gjort under morgonen? Jo jag tvingade upp honom vid 6 då tyckte jag det var hans tur att ta henne. Han släpa sig upp gjorde välling gav henne vällingen sen gick o la sig igen. Efter 10-15 min gråter hon igen. Då reser han sig inte så jag får gå upp igen!
Då står hon upp i sängen så jag tar henne till vår säng. Hon visar inga tecken på att somna om så vid 6,30 säger jag åt johan att gå upp med henne så jag åtminstone får sova ca 45min till eftersom jag har en stor inlämningsuppgift idag igen!

Han går upp, jag vaknar efter ett tag av att Emmie klättrar på mig. J bär bort henne, jag somnar om, vaknar en liten stund senare av att hon skriker. Vad är det frågar jag, inte vet jag säger j. Han bär upp henne och hon tystnar. vid 7,30 vaknar jag igen av att hon skriker, då ligger hon på golvet i protest och skriker. Varför? jo för det J gjorde när han klev upp var att sätta sig framför nyhetsmorgon!

Han klädde inte på henne, gav henne ingen smörgås, gav henne ingen uppmärskamhet. Satte inte på tecknat. INGET!
Han tog inte hand om disk, städ, plock tvätt eller något. Så utöver att jag är riktigt svintrött och behöver plugga massor med mosig hjärna ska jag också styra upp middag, städ, disk, tvätt mm.

Och han undrar varför man är trött och konstant sur! FY FAN!

Nu fick ni en liten insikt i min äkta vardag hur äkta och värdelös den än är. JAg orkar inte låtsas om som allt är rosenskimrande längre. Eller ja det har jag väll aldrig gjort?

Ne nu har jag inte tid att sitta här längre. See ya later.

Underbara Fredag!

åh fredag! Härligt!
Imorse fick äntligen lilla pluttan gå till dagis! Hostmedicinen funkar rätt bra. Och hon har varit feberfri och pigg ett par dgr nu så jag kände att vi kör på det och ser hur d går. Dom kan ju alltid ringa mig så kommer jag farande och hämtar hem henne.
Idag har jag njutit kaffe ifred. Sovit alldeles för länge då jag bara skulle ta en nap. Men det är lyx efter en hel vecka med pluttan hemma som rivit hela hemmet hundra gånger om dagen och jag sovit extremt dåligt senaste nätterna med hennes hostande!

Ikväll hoppas jag att min underbara älskade vän A ska vilja svänga sina lurviga med mig. Men hon vill säkert vara hemma med la familia då hon varit borta i veckan på sin skola.
Så då blir det spelkväll hemma istället. Inte helt fel det heller.

Nu måste jag fixa o trixa lite medans jag dricker ytterligare en kopp kaffe alldeles ifred :D


Min älskade vän A! Visst är vi schnygga? Bakgrunden är av toppklass den med! hahaha.

Blandade känslor.

Nu har det gått en vecka sen Emmie var på dagis. Torsdag förra veckan fick hon o Rebecca vara hemma då jag o J spytt. Om det var vinterkräksjukan ville vi ju inte att dom skulle smitta vidare. Sen i söndags kväll vart emmie sjuk. Feber, snorig som attan och hostar. Spyr gör hon också oftast på kvällen efter vällingen pga slembildningen. Var till läkaren i tisdags men det var som vanligt, virus!
Fick iallfall hostmedicin till henne. Så idag hämtade jag ut den då hostan blivit för mycket. Tycker så synd om henne.
Självklart om dagarna är hon extremt grinig och busig så jag är helt slutkörd, nätter med hosta, grinig och över energisk unge om dagarna. FAN vad jobbigt det är.
Nu ber jag verkligen till gudarna att host medicinen ska hjälpa så hon kan gå imorgon så jag får drick 1 kopp kaffe i lugn och ro den här veckan.

Här är iallfall bilder på emmies kök hon fick i julklapp av farmor o farfar. Igår skruvade jag upp krokar o fixa lite. Ska fixa mer men d blir när jag bestämt hur emmies rum ska se ut.
Måste kika på nätet o hitta inspiration.Det vart väll inte helt snyggt men ganska funkionabelt för nu.

Jusste glömt visa på bloggen vad jag fixat i lägenheten. Här är bilder på toaletten och hallen som jag fixat.


Hallen där det tidigare var en gräslig tapet i lite vit ton som var sliten o dann. Var också en ful hatthylla där tidigare.


Toaletten där det tidigare var vitt och slitet. Det var också en ful spegel med plast hylla till. Skitfult. Så jag har bytt ut spegeln, målat och satt upp hyllor, krokar mm.

Har fått blodad tand på detta med renovering, fix nu. Så det ska bli riktigt kul att göra emmies rum när jag väl kommer på hur jag vill ha det.

Pressure is on!

Beach 2011, skolavslut mars, skolval till Rebecca, Söka jobb första gången på flera år.
Mycket på min tallrik jusst nu.
Ångest, stress hjäääääääääääälp.

Plus att jag känner av rejäl ålders noja, känns som alla har hittat sin riktning i livet vilket jag känner att jag inte har gjort. Har miljoner saker jag vill uppnå, massa saker jag vill göra, saker jag vill uppleva. Ja jag vet jag har några år på mig men ska man kasta bort sina bästa år på att nöja sig? Att överleva inte att leva?

Kan tänka mig att detta är helt normalt att gå igenom i en ålderskris. Men det är fan inte Skoj!!

RSS 2.0