Fredag fredag fredag!

Idag känns det riktigt skönt att det är fredag! Sitter jusst nu med hårfärg i håret. Jag behövde verkligen färga över den gamla halv röda konstiga färgen. Kollar ut och inser att det är världens snöstorm! Vart kom den ifrån??!! Usch och jag som måste ta mig till Haninge och hämta ut mitt pass! Jag kanske behöver det ikväll.

Polis stationen stänger 15 så jag kan inte vänta på att J ska köra mig heller. Vågar jag släpa ut lilla Emmie i vagn och ut på buss i det här vädret? Måste kolla sl vad dom skriver. Hur mycket störningar det är i trafiken.

Håller på att dra i mig 1 LITER berocca jusst nu. Ett tips från min syster för att bli av med förkylningen som håller på att smyga sig på. Jag hoppas och ber att det ska hjälpa! Skulle ju vara typiskt att jag vart sjuk nu när Emmie äntligen verkar bli frisk!

Jag har en uppgift som jag måste bli klar med till imorgon! Inte alls stressad! Nej nej *ihhhhhhhhh*
Jag fick bara G på förra uppgiften så den kommer jag komplettera upp för jag vägrar ha enbart godkänt i mina betyg. Jag fick MVG på första VG på andra och nu G på tredje. Märks ju att Emmie vart sjuk i den vändan liksom.

Nej nu ska jag skölja ut färgen sen fundera ut på vad som ska serveras till lunch och försöka hinna bli klar med uppgiften innan E vaknar.

Bjuder på en bild på charmtrollet :D

Kommentarer
Postat av: Nina

funkar super!!!!!

2011-02-16 @ 19:00:03
URL: http://deliciously.se
Postat av: sara

Tack snälla, känns verkligen superkul med utställningen, längtar som bara den till helgen =) Jag har hört så mycket bra om Shantaram och den verkar som en riktig toppenbok så för min del blir det den jag börjar med när jag har läst ut min nuvarande. Har du några andra bra boktips?

2011-02-17 @ 16:04:36
URL: http://missmantyniemi.blogg.se/
Postat av: Nina

http://modesida.blogg.se/me/2011/february/gissa-namnet.html =)

2011-02-21 @ 22:31:44
URL: http://deliciously.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0