Sjukdoms update.

Usch och fy vilken dag. Började igårkväll då jag började känna mig febrig. Frös hela natten. Vaknade upp med feber.
Så nu har både jag och Johan feber. Inte skoj alls då vi var tvungna att åka och byta förband på Emmies arm.
Så 9.30 skulle vi vara på Astrid Lindgren som tur var bad jag en underbar vän som är undersköterska följa med då jag vet att jag lätt blir svimfärdig.
Det var tur det kan jag säga för det var värre än värst. Mår fortfarande illa när jag tänker på det. Blod överallt och då menar jag ÖVERALLT!
Dom skrapa bort den nya huden med en blöt bommuls tuss och då började det spruta blod. Åh fy nej kan inte skriva mer om det. Till slut fick jag överlämna stackars Emmie till min vän och gå ut och ta luft för jag mådde skit.
Måste varit vit som ett lakan och tårarna sprutade.

Fy helvete, och på måndag ska vi dit igen. Not fun.
Som tur är kan antagligen min vän följa med igen. Johan är ju lika känslig som jag så han klarar det nog inte heller bättre än mig.

Nu ska jag försöka orka med att fixa middag till stora dottern.
Bilder kommer så fort jag orkar.

Kram kram

Uppdatering äntligen!

Tänkte försöka komma igång med uppdateringar här efter lite påtryckningar :)
Nu när man får hålla sig på hemmaplan med lillfisen så kanske jag hinner med.

Läget är lite jobbigt  nu efter att min lilla skrutta drog en the kopp över armen och fick andra gradens brännskada på vänster underarm. Det var och är hemskt! Samvetet är inte att leka  med. Fy vilken dålig mamma jag känner mig som. Men det enda jag kan göra är att ändra rutiner här hemma så inget liknande någonsin kan hända igen!

Skrutten har varit jätte duktig hela tiden och är glad så länge man inte ska pilla på bandaget. Vilket vi inte gör, detta sker på sjukhuset. Tyvärr fick snuttan feber i lördagsnatt vilket är ett tecken på infektion så vi har fått åka in två xtra gånger till sjukhuset för att kolla detta. Så dom har öppnat upp bandaget både i söndags och i måndags.
INte skoj kan jag säga.

Såret ser riktigt vidrigt ut men så är det ju med bränskador. I måndags fick vi iallafall beskedet att infektionen och febern inte kommer från såret utan hon har haft oturen att bli sjuk samtidigt som detta skedde.

Samtidigt som allt detta sker MÅSTE jag planera och ordna Rebeccas kommande kalas. Och köpa presenter.
Så tid är inget jag har mycket av jusst nu. Men det blir snart bättre.

Tack för all omtanke och värme vi fått från nära och kära!
Bilder kommer senare, måste ha hjälp från sambon att föra över från mobilen.

RSS 2.0