Usch tant!

Snart fyller jag 30år!! tant varning på mig!!
Har funderat länge på om jag ska ha något firande eller inte då det kostar så mycket. Men vafan!! JAg fyller bara 30år 1 gång! och jag har inte firat min födelsedag på flera år. Så nu är det dags!
Inbjudan kommer till dom som är bjudna :-P
Den 18 dec blir det iallfall så boka upp det ni som känner er träffade!Tant och tants bästa vän!
Från förra helgen!

MVG igen!!

Helt otorligt! Jag gjorde Engelsk Affärskommunikations provet idag på morgonen. Trodde helt seriöst att det gick åt helvete för det var svårt. Och jag ändrade mig hundra gånger.
Men så fick jag 59/63 rätt!! Helt fucking amazing! Är såå glad!
Så fick jag slutbetyg på kursen som vart MVG! Jag är så sjukt glad för det!
Med dessa betyg som jag skrapat ihop hittills på alla kurser borde jag fan få ett jobb sen! Jag hoppas det iallfall!

Fan vad glad jag är. Har också börjat på en tavla idag min första på hundra år. Hoppas den blir bra. Jag är så jävla hård mot mig själv när det kommer till måleriet därför jag inte målat på länge. Men nu behövde jag en tavla till min asschyssta ram jag köpte för bra länge sen. Så nu hoppas jag att jag blir nöjd annars får jag göra om.

Resultat kommer senare.

Baah

Min hals är fortfarande lika svullen som två golfbollar. Lever i princip på mjölk och flingor nu.
Ska försöka få i mig två smörgåsar med keso nu men får se hur det går.

Emmie har sovit kasst inatt så jag har sovit 2 timmar ostört och 2 timmar då jag vaknat hela tiden av henne och min hals. Somnade as sent då hela kroppen gjorde ont och halsen kliade och var jobbig.

Ser fram emot att bli frisk nu. Har massa skolarbete som jag inte lyckats göra då min hjärna inte riktigt vill funka jusst nu.

Känns inte som man kan planera något förräns man mår helt bra men jag vet flera saker jag vill göra och behöver göra så jag hoppas detta ger med sig snabbt. Vill inte hålla på och äta penicillin.

Nu ska jag hjälpa Emmie fisen med sin docka som hon prompt ska linda lilla lilla stickade filten runt.

Sjuk sjuk sjukast

Fy och blä vad jag mår. 39 graders feber, med alvedon sjunker den till 38 i någon timme sen stiger den igen. Spytt några gånger och ont i halsen och hela kroppen. Huvudvärk som vägrar släppa också.
Inte kul alls. Ville göra massa skoj i helgen med döttrarna. Men neeeeeee såklart ska något komma i vägen. Blä!

Jusst nu är jag sjukt uttråkad samtidigt som jag är trött men får så ont av att ligga ner på samma ställe så sova är inte allt för lätt.

Nu ska jag fortsätta kolla på tv vilket jag gjort typ hela dagen.

ha en bra helg.

RSS 2.0