Inte det lättaste

Haha jag glömmer bort att logga in här för att kika kommerntarer. Jag kommenterar ju på alla bloggar jag älskar och ibland svarar dom tråkigt då om jag loggar in två veckor senare och ser att dom svarat men jag glömt bort att läsa dom.

Bilder från semestern kommer men det lär tyvärr dröjja. Har fortfarande semester, dock jobbar pappa J den här veckan sen har han 3v semester till =D Inte helt fel.

Så det lär bli bild kavalkad när allt är tillbaka till det normala med skola, jobb och dagis.

För lilla pluttan börjar på dagis i början på september, hua. Lite läskigt men har hört massa bra om dagiset så jag håller tummarna att det ska vara det.

Lite snabba bilder bjuder jag på innan det blir välbehövlig stor städning.
Kommentarer
Postat av: Moffar

Våra tjejer :) Sååå söta och rara.

Moffar/Mommo

2010-07-19 @ 20:39:21
Postat av: Nina

nej men oj. ja shoppar väldans sällan! problemet är dock att min son växer :P ja vet inte vad han käkar som han växer så mkt i längden. saker vi köpte i maj/juni i större storlek - dem kan han inte ha längre. det är 98/104 som gäller nu. så då försvann ju halva garderoben..å nu behöver han nya skor med?? köpte ja inte nyss dem?va har du för planer? :D

kramis

2010-08-10 @ 13:34:48
URL: http://deliciously.se/
Postat av: Nina

va säger du om att fixa en lekdag på andys nån dag? en fre lr nått*? skriva om det på bloggen. i slutet av aug lr mitten.. nått sånt? va tror du? som du sa?

2010-08-11 @ 14:25:06
URL: http://deliciously.se/
Postat av: Nina

nej ja har aldrig varit med om någe liknande. så sjukt! blir så jäkla arg. johan ska iaf ringa idag till dem.s e va dem säger.. suck!!!va ska du hitta på?

2010-08-20 @ 10:08:18
URL: http://deliciously.se/
Postat av: Nina

hej gumman. hur är det med dig? allt ok

hur går det för skruttan på dagis?

krams

2010-09-20 @ 22:35:57
URL: http://deliciously.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0